Anmeldelser

Solveig:

Her mødes det empatiske med det professionelle, og det er helt uvurderligt når man står midt i, en for rigtig mange, ukendt situation. Både Bente og Connie har jeg oplevet når de guider vej gennem alle spørgsmål der kommer når man skal have bisat en kær person, og man føler sig tryg fra A til Å. Tak for det

Henriette:

Hos Grejsdalens Begravelsesforretning bliver man guidet med gode ideer og forslag, så man ifbm. et dødsfald får truffet de rigtige beslutninger. Man bliver mødt med ordentlighed og venlighed samt forståelse for den enkelte.
Jeg har anbefalet Grejsdalens Begravelsesforretning til mange i min omgangskreds.

Helle:

Tusinde tak for jeres store hjælp … Uden jer var vi ikke kommet igennem to begravelser først bedstefar også Bedste … med en uges mellemrum … Tak fordi er er der … tak for jeres store respekt … det har hjulpet os alle så meget …vi værdsætter jeres arbejde så meget … Kærligst Helle og familie.

Dan:

Min mor er blevet begravet i denne uge. Og jeg har udelukkende rosende ord at sige om Grejsdalens Begravelsesforretning. De har været enestående søde og hjælpsomme hele vejen igennem forløbet. Tak!