Til daglig drives Grejsdalens Begravelsesforretning af bededame Bente Lorenzen & bedemændene Leif Kramer og Kris Jennings.

​Kontoret passes primært af Michael, Maria og Mona.​

Mona Kunz

Mona Kunz

 1. Efteråret 2016 startede jeg i flexjob i forretningen. Jeg er primært på kontoret og sørger for, de bagved liggende ting er klar og ordnet, samt udsmykning af bl.a. vinduer.

  Jeg hjælper bedemanden ude i “marken” med diverse opgaver. som kørsel med rustvogn, flytning af blomster og andet.

Michael Lorenzen

Michael Lorenzen

 1. ​Er gift med Bente, så jeg har været med fra starten for over 25 år siden.

  I starten var det på sidelinien, mens jeg passede jobbet hos Vejle politi. Nu er jeg kontorleder.​

Bente Lorenzen

Bente Lorenzen

 1. Da jeg er vokset op med forældre der drev Tønder begravelsesforretning  har jeg mange års erfaring i faget.  I 1994 startede  jeg Grejsdalens begravelsesforretning.

  ​Jeg er tidligere uddannet socialpædagog. Uddannet bededame fra 1996, med efterfølgende diplomuddannelse fra 2013.​

  ​Jeg tror at alle mennesker er unikke, og at vi har en Gud, der er vor skaber og livsledsager, ja selv ind i døden.​

Leif Kramer

Leif Kramer

 1. Jeg blev uddannet som bedemand i efteråret ’16 og ansat her hos Grejsdalens Begravelsesforretning d. 1/11 2019.

  Inden jeg blev bedemand, var jeg 21 år indenfor lager og logistik i medicin branchen. I en kortere årrække var jeg i forskellige produktions virksomheder, og i 2 år ansat som graver medhjælper på en kirkegård.

Kris Jennings

Kris Jennings

 1. Jeg har arbejdet hos Grejsdalens Begravelsesforretning siden 2021, og har netop afsluttet uddannelsen som bedemand og vil fremover indgå i teamet hos Grejsdalens Begravelsesforretning som uddannet bedemand.

  Jeg stammer oprindeligt fra New Zealand, men som blot 21-årig møder jeg danske Rikke i London, og har nu boet over halvdel af mit liv her i Danmark.

  Efter at have været omkring mange brancher, senest i folkekirken, føler jeg, at jeg er landet på rette hylde som bedemand, og med uddannelsen færdig, glæder jeg mig til at prøve kræfter med endnu flere facetter af faget.

  Jeg elsker jobbet som bedemand. Jeg bruger af alle de erfaringer jeg har med mig – alt fra at vejlede folk, til at indstille smart TV – ” fordi det var altid min mand det tog sig af den slags.”

  Jeg glæder mig til at komme på arbejde, at være med til at danne rammer for døden – som er meget personlig – og derfor forskellige hver gang jeg møder en familie, betyder meget for mig.

Maria Louise

Maria Louise Brinch Anderson

 1. ​I marts 2016 blev jeg ansat her. Jeg sidder primært på kontoret med bogholderi, men hjælper også med andet arbejde.

  Jeg færdiggjorde uddannelsen til bedemand i efteråret 2017

  ​Udover jobbet her, arbejder jeg som freelance tegnsprogstolk.

Bettina

Bettina

 1. Jeg er lige gået i gang med uddannelsen som bedemand, her hos Grejsdalens Begravelsesforretning. Det betyder jeg nu er i praktik, men også skal på skoleforløb i den kommende tid. 

  Inden jeg startede her, arbejdede jeg 10 år inden for folkekirken, både som kirketjener og på kirkegården. Jeg har derfor erfaringen med derfra, videre i arbejdet her. Jeg har set og oplevet det fra begge sider. 

  Jeg holder af kontakten med mennesker, og sætter en stor ære i at få lov til at hjælpe folk igennem en ofte svær periode. 

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.

CAPTCHA