Hos Grejsdalens Begravelsesforretning nær Hedensted sætter vi stor ære i at tage kærlig hånd om familier i en tid, der ofte er præget af sorg og rodløshed. Som bedemand er det er vigtigt for os at kunne give de pårørende overblik og struktur over alt det, der skal tages stilling til. Her er vores lokale kendskab en af vores største styrker, og vi har et kendskab til kirker og kirkepersonale i området omkring Hedensted. For jer der ikke er medlem af folkekirken eller af andre grunde ikke ønsker en kirkelig begravelse, har vi indblik i områdets andre muligheder.

Bedemand i Hedensted med kendskab til lokalområdet

Når det kommer til blomsterhandlere, stenhugger, kunstnere og forplejning benytter vi helst de samme leverandører, som familien er vant til at bruge, og vi oplever ofte, at de ønskede leverandører har deres virke i lokalområdet. Har de efterladte ikke særlige ønsker, har vi kontakt til mange leverandører nær stedet, hvor bisættelsen eller begravelsen afholdes.

Vores begravelsesforretning

Vores begravelsesforretning er placeret ud til Grejsdalsvej og er nem at køre til fra alle dele af Vejle, Hedensted og omegn. Her er vores dør altid åben, men vi kommer også gerne hjem til de pårørende, når de hjemlige omgivelser føles tryggest.​

Ønsker du en uforpligtende snak, eller er du på udkig efter en bedemand nær Hedensted, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.