Som bedemand har vi i mange år støttet pårørende gennem hele processen forbundet med at tage afsked med deres kære. Vores bedemandsforretning er et varmt og kærligt rum, hvor der er tid til at tage samtalen i jeres tempo. Grejsdalens Begravelsesforretning ligger centralt ud til Grejsdalsvej nær Vejle og tilkørselsmulighederne er gode fra Billund og omegn. Det er vigtigt for os, at vi har vores liv, der hvor vi er bedemænd, da det i vores optik giver et helt særlig overblik over alle dele af forløbet.

En bedemand i Billund som kender byen

Vi har et unikt og ægte indblik i de lokale kirker, omgivelserne omkring byen og traditionerne i området. Det lokale kendskab er også en stor styrke i de tilfælde, hvor der ikke ønskes en kirkelig begravelse. Her har vi viden om restauranter, forsamlingslokaler og lignende i området, hvor ceremonien kan afholdes uden for folkekirken.

Vi sætter altid mennesket først og arbejder ud fra tradition og ritual såvel som nytænkning og kreativitet. Det er en ære for os, at få lov at dele liv med jer pårørende, og vores bedemand kører gerne til jeres hjem i Billund og omegn eller tager varmt imod jer i begravelsesforretningen.

Sidder i tilbage med nogle spørgsmål, så tøv ikke med at& kontakte os.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.