Over 25 års erfaring som bedemand i Give, Jelling og omegn

Står du og mangler en bedemand i Give, så er du kommet til det rigtige sted.
Siden Bededame Bente Lorenzen i 1994 åbnede Grejsdalens Begravelsesforretning nær Vejle har vi rådgivet og vejledt pårørende i den nærmeste tid efter dødsfald. Vi ved, at hver eneste afsked er unik, og vi giver os altid tid til at lytte til jer og imødekomme jeres behov og ønsker.

Med en bedemand ansat som bor i Gadbjerg midt mellem Give og Jelling, og Maria og Søren som bor i Jelling har vi et personligt kendskab til lokalområdet, som man ikke finder i nogen bog. Vores mange år i både branchen og i området betyder, at vi har et personligt indblik i, hvad Give og Jelling kan tilbyde, når det kommer til kirker, forsamlingslokaler, natur og restauranter.

Leverandører fra lokalområdet

Vi oplever ofte, at pårørende føler sig tryggest med de velkendte leverandører fra lokalområdet, når det kommer til mindesammenkomst og buketter. I andre tilfælde oplever vi, at der ikke er særlige ønsker, og måske har de efterladte ikke selv deres hverdag i området. Her kan vi være behjælpelige med at vælge de rette leverandører nær begravelsen eller bisættelsen.

Vores vigtigste opgave er altid at vejlede jer, som pårørende, bedst muligt i en periode på ukendt grund – Og det er en opgave, som vi sætter en stor ære i.

Har du brug for en bedemand nær Give, eller sidder du tilbage med nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.