Hvis i er på udkig efter en bedemand i Tørring, så er i kommet til det rigtige sted.
Det er svært at miste en, man har delt liv med, og det kan være overvældende at stå i en situation, hvor der skal tages stilling til mange ting inden for kort tid. Som bedemand lægger vi derfor stor vægt på at tage de efterladte i hånden og skabe struktur i forløbet. Derfor går vi også ind for fuld gennemsigtighed i vores ydelser såvel som priser. Vores vigtigste opgave er at give jer det bedst mulige overblik over alt det, der skal tages stilling til uden ubehagelige overraskelser.

Mange års erfaring som bedemand i Tørring

Uanset om ønsket er en traditionel kirkebegravelse, eller der ønskes en ikke-kirkelig begravelse eller bisættelse, så har vi erfaringen og kendskabet til faciliteterne omkring Tørring og til at vejlede om valg af sted, kiste, urne, leverandører og andre aspekter af det sidste farvel.

Besøg os i Grejsdalen eller lad os komme til dig

Der er gode tilkørselsmuligheder til Grejsdalens Begravelsesforretning, og vi har mange besøgende fra Tørring, Vejle, BillundHedensted og omegn. Hos os er døren altid åben, stemningen er tryg og kaffen er varm. Hvis I er tryggest ved at mødes i de kendte rammer i hjemmet, kører vi bedemænd naturligvis gerne til Tørring, Ølholm eller hvor I ønsker.

I er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan have en samtale omkring hvordan vi bedst muligt hjælper jer.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.