Bedemandsforretning i Grejsdal, Vejle og opland

Har du eller I brug for en bedemand nær Grejsdal, Vejle, Jelling, Egtved eller omegn, så står vi hos Grejsdalens Begravelsesforretning til rådighed. Vi har mere end 25 års erfaring inden for tilrettelæggelse af bisættelse og begravelse - og tilbyder den rådgivning og støtte I har brug for, i forbindelse med et dødsfald. 

Vi er en bedemandsforretning, der kombinerer nytænkning og kreativitet med traditioner og ritualer. Vi tror nemlig på, at vi med denne kombination, kan skabe de bedste rammer for de pårørende i den svære tid. Vores ære ligger i at sørge for en sidste afsked, der bliver i jeres ånd og opfylder de ønsker I må have. 

Vi er her for jer

Det er oftest svært at miste en, man har delt liv med. Vi lægger derfor stor vægt på at give jer som pårørende et overblik og struktur over de ting, der skal tages stilling til i den nærmeste tid.

Hos Grejsdalens Begravelsesforretning ligger vores styrke i, altid at give os god tid til at lytte til jer og jeres behov, samt vejlede jer på bedste vis. Vi ønsker at skabe et kærligt og varmt rum, hvor der er plads og tid. 

Bedemandsforretning der lægger vægt på at:

  • Give tid til hver enkelt – I bliver hørt og set
  • Oplyse om de forskellige valgmuligheder ift. det praktiske 
  • Afdøde behandles respektfuldt 
  • De efterladte bliver korrekt oplyst omkring priser mm.
  • Være der for jer - og evt. videresende familien til professionelle som kan give yderligere hjælp

Har du brug for en bedemand i Vejle? Vi hjælper dig

Søger du efter en bedemand, der kan rådgive og vejlede jer i forbindelse med en begravelse, eller efter tabet af en nær? Så kontakt Grejsdalens Begravelsesforretning og lad os hjælpe dig.

Du kan kontakte os i begravelsesforretningen på telefon 75 72 36 46, mail info@grbf.dk eller gennem kontaktformularen nederst på siden, for mere information.

Vi vil behandle jer og den afdøde med største respekt og værdighed, og hjælpe jer på bedst mulig vis. 

Kontakt os og hør mere

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.