Grejsdalens Begravelsesforretning er en familiebaseret virksomhed, med beliggenhed i hjertet af Grejsdal ved Vejle. Siden Bente Lorenzen åbnede forretningen, har huset åbnet dørene for pårørende i tiden efter et dødsfald. Vi er en bedemandsforretning, der ønsker at tage kærlig hånd om familien, og give alle den tid der er brug for i den svære tid. 

Nytænkende begravelsesforretning der holder fast i traditioner 

Hos Grejsdalens Begravelsesforretning finder vi en stor glæde i vores arbejde, og fokuserer på at forblive nytænkende. 
Vi ønsker at kombinere kreativitet og nye ideer med ældre traditioner og ritualer, samtidig med at regler og normer følges. Vi prøver at vedligeholde gamle traditioner, som godt kan blive glemt i vores travle liv, men også at gå nye og utraditionelle veje. Vi tror nemlig på, at man kan have brug for gode ritualer og traditioner i vores moderne tid, også ved dødsfald.

Visionerne for os er at vi vil blive ved med at være en stemme i hvad der rører sig omkring vores job og de mennesker vi møder.

Grejsdalens Begravelsesforretning for Vejle og opland 

Grejsdalens Begravelsesforretning for Vejle og opland, åbnede den 1. september 1994
​Forretningen flyttede i 2011 til nye lokaler i Grejsdalen, som danner en perfekt ramme og en god atmosfære i dagligdagen.

​Bygningen ligger dejligt med skoven mod vest, og er let tilgængelig fra Grejsdalsvej mod øst. Ved siden af forretningen er der mulighed for parkering.

​Lokalerne er velegnede til både at rumme små grupper i undervisningsøjemed, og til den nære samtale med pårørende, som ønsker hjælp i forbindelse med dødsfald. Men vi kommer også gerne i hjemmet til pårørende, der oftest er mere trygge i deres egne omgivelser.​

Siden 2014 har vi været 9001 certificeret som har givet os- og jer – en tryghed i, at vi udfører vores arbejde med opsyn.

Vi ønsker at blive bedre og forny os. Vi har visioner som vi arbejder for at føre ud i vores arbejdsliv, Og dertil er vores certificering god.

Vi er ikke en konkurrent til kirken, og bruger den selv. 

Begravelsesforretning med mange samarbejdspartnere

Vi har mange forskellige samarbejder med blomsterhandlere, stenhuggere, kisteleverandører, kunstnere, restauranter m.m.

​Vi bruger helst de samme leverandører, som familien plejer at bruge.
Har de efterladte ingen ønsker, anvender vi, om muligt, de lokale leverandører i området, hvor bisættelsen / begravelsen finder sted.

Hos Grejsdalens Begravelsesforretning hjælper vi dig 

Har du brug for en bedemand i Grejsdalen, Vejle, Jelling eller omkringliggende områder, eller har spørgsmål eller andet? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 75 72 36 46, mail info@grbf.dk eller via kontaktformularen på siden.

Vi vejleder gerne de efterladte, og giver os god tid til at lytte til deres forskellige ønsker og behov.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.