Vi er medlem af foreningen Danske bedemænd, der sikrer vore kunder et godt kvalitetsarbejde, samt at vi altid er informeret om begravelseshjælp, efterlevelseshjælp samt nye regler inden for begravelse og kremering.

Ligeså er der mulighed for at skrive en sidste vilje, dette henvender sig især til dem der gerne vil være sikre på at de ting man selv ønsker i forbindelse med ens eget dødsfald bliver fastholdt og at man derved over nærmeste pårørende og venner har givet udtryk for ens sidste vilje.

​Igennem Danske Bedemænd er der også mulighed for en begravelsesopsparing Elysium, dette er et tilbud til alle der vil være sikre på at begravelsen/bisættelsen bliver afholdt nøjagtigt som det er nedskrevet i ens sidste vilje. Opsparingen er båndlagt og kan kun bruges til ens sidste rejse.

​Danske Bedemænd har også udgivet en børnebog: Hvor går man hen når man går bort, bogen henvender sig til børn og forklarer på en rar måde hvad det er der sker når vi ikke er her mere. Bogen er nu indtalt på cd med Lone Hertz, hvilket kan give alle i familien en god fortælling. Der findes også en malebog med motiver fra historien.

Læs mere

​De kan læse mere om Danske Bedemænd på www.bedemand.dk

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.