Forretningen

Grejsdalens Begravelsesforretning for Vejle og opland, åbnede den 1. september 1994.

​Forretningen flyttede i 2011 til nye lokaler i Grejsdalen, som danner en perfekt ramme og en god atmosfære i dagligdagen.

​Bygningen ligger dejligt med skoven mod vest, og er let tilgængelig fra Grejsdalsvej mod øst. Ved siden af forretningen er der mulighed for parkering.

​Lokalerne er velegnede til både at rumme små grupper i undervisningsøjemed, og til den nære samtale med pårørende, som ønsker hjælp i forbindelse med dødsfald. Men vi kommer også gerne i hjemmet til pårørende, der oftest er mere trygge i deres egne omgivelser.​

Siden 2014 har vi været 9001 certificeret som har givet os- og jer – en tryghed i, at vi udfører vores arbejde med opsyn.

Vi finder en stor glæde i vores arbejde. Er kreative og ved hvilke regler og normer der skal følges.

Vi ønsker at blive bedre og forny os. Vi har visioner som vi arbejder for at føre ud i vores arbejdsliv, Og dertil er vores certificering god.

Vi vejleder gerne de efterladte, vi lytter til deres forskellige ønsker og behov.​

​I forretningen ønsker vi at vedligeholde gamle traditioner, som godt kan blive glemt i vores travle liv, men også at gå nye og utraditionelle veje. Jeg tror vi har brug for gode ritualer og traditioner i vores moderne tid også ved dødsfald.

Visionerne for os er at vi vil blive ved med at være en stemme i hvad der rører sig omkring vores job og de mennesker vi møder.

​Vi samarbejder med mange:

Blomsterhandlere, stenhuggere, kisteleverandører, kunstnere, restauranter m.m.

​Vi bruger helst de samme leverandører, som familien plejer at bruge. Har de efterladte ingen ønsker, anvender vi, om muligt, de lokale leverandører i området, hvor bisættelsen / begravelsen finder sted.

Kister
Grejsdalens begravelsesforretning