Persondatapolitik

Grejsdalens Begravelsesforretnings persondatapolitik:

Brug af cookies.

Op vires hjemmeside gøres der brug af “cookies”. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i webbrowseren på din computer, smartphone, iPad eller hvad du ellers anvender, når du besøger hjemmesiden. Cookies gør det muligt at genkende din computer mv. og samle information om din adfærd på nettet, herunder hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser, samt sikre at den fungerer rent teknisk. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skedelige programmer. Den er anonym og indeholder ingen personoplysninger.

Cookies anvendes af stort set alle websites.

 

Indsamling af personoplysninger.

Vi indsamler dine personoplysninger, som du frivilligt afgiver på vores hjemmeside, eller som du under et personligt møde giver dit samtykke til, vi må indsamle.

Hvornår sker indsamlingen

Når du besøger os, vil du altid blive informeret forud for indsamlingen af dine personoplysninger. Du bestemmer selv, om du vil afgive dine oplysninger. Brug af tjenester på vores hjemmeside, såsom bestilling af møde eller anmodning om, at vi kontakter dig, forudsætter dog, at du afgiver visse oplysninger – på samme måde som hvis du tilmelder dig et arrangement eller lignende.

Oplysninger vi spørger efter:

Navn, e-mailadresse, adresse og evt. cpr-nummer.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Vi indsamler dine oplysninger for at kunne anmode om begravelse/bisættelse, ansøge om begravelseshjælp samt foretage øvrige aftalte dispositioner på dine vegne hos samarbejdspartnere og leverandøre.

Videregivelse af dine personoplysninger

Vi videregiver oplysningerne til vores administrationssystem, myndigheder samt samarbejdspartnere, som er relevante for behandlingen og gennemførelsen af højtidligheden. Grejsdalens begravelsesforretning hverken benytter eller videregiver dine personoplysninger til andet end det.

Behandling hos tredjepart.

Vi har valgt at benytte en udbyder af software. Dine personoplysninger vil derfor blive overladt til trejdepart, kontrolleret af os til at behandle oplysningerne på forretningens vegne. Databehandlere bruger kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til.

Vi forpligter disse databehandlere til at behandle dine oplysninger fortroligt og til at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondataloven,

Lagring af Personoplysninger

Vi opbevarer kun dine oplysninger, så længe det er nødvendigt, til opfyldelse af de formål, til hvilke de er indsamlet.

Beskyttelse af dine Personoplysninger

Vi bestræber os bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger. Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger med henblik herpå.

Indsigtsret

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi opbevarer om dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamligen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du kan rette henvendelse til os ved at skrive til os eller ringe.

Rettelse eller sletning af dine personoplysninger

Hvis du ønsker, at vi skal rette eller slette personoplysninger, som vi har indsamlet om dig, eller ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, kan du rette henvendelse til os

Regelsæt.

De regler der gælder for vores behandling af dine personoplysninger findes nedenfor:

Persondataloven:  https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=828

Vejledning om de registreredes rettigheder:

https://www.retsinformation.dk/Forms/Ro710.aaspx?id=852

Lovgivning indført maj 2018 i forbindelse med endelig indførelse af EU´s persondataforordning i dansk lovgivning.